Tiramisu med citron
Vi husker stadig den påske hvor Charlotte lavede en fantastisk Tiramisu – og lagde sig syg, så vi måtte holde påskefrokost uden hende. Mark var også vild med Tiramisuen (og savnede måske svigermor) – så i dag ringede han og bad om omskriften!
- 3 økocitroner
- 6 spsk sukker
- 4 spsk limoncello (italiensk citronlikør)
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 500 g mascarpone
- 200 g ladyfingers
- Flormelis
Riv skallen af to citroner. Pres alle citronerne, og kog saften op med sukkeret til en sirup. Bland limoncello, æggeblommer og halvdelen af citronskallen sammen. Vend mascarponen i æggemassen.
Fordel ladyfingers i et fad, og hæld citronsiruppen over. Læg cremen ovenpå. Stil tiramisu med citron i køleskabet mindst 3 timer.
Drys din tiramisu med flormelis og resten af den revne citronskal inden servering.
Ros til: Tiramisu med citron | Opskrift | ISABELLAS for en lækker opskrift
Skriv et svar