Tangpesto
Tangpesto med persille
25 g tørret wakame eller purpurhinde tørres i oven først
1 stort bundt bredbladet persille
100-200 g mandler eller pinjekerne
1-2 fed hvidløg
1-2 dl jomfruolivenolie
Ca. 3 spsk citronsaft
Ca. 2 tsk havsalt
Purløg til pynt
Læg tangen i vand i ca. ti minutter. Skyl persillen og blend den i en foodprocessor med mandler/pinjekerner og knust hvidløg til en ensartet konsistens. Pres vandet af tangen og kom den i med lidt olivenolie. Tilsæt citronsaft og spæd evt. med vand, hvis pestoen ikke virker tilstrækkeligt cremet. Smag til med salt og evt. mere citronsaft. Drys fintklippet purløg over som dekoration ved serveringen.
via Prøv fire spændende opskrifter med tang | OrganicToday.dk – Nyheder om klima, natur og miljø.
Det lyder spændende – men jeg har ikke prøvet det endnu….
Skriv et svar