Spidskålspakker med linser
- 200 g grønne linser fra du Puy
- 2 porrer – 1 i skiver og 1 strimlet
- 3 gulerødder
- 1 æble
- 100 g bacon
Linserne koges med suppevisk, 2 hvidløgsfed og en gulerod. Kogetid i alt 40 min. Efter de første 20 min tilsættes 2 boullionterninger. Efter yderligere 10 min tilsættes porrer i skiver, og efter yderligere 5 min. 2 gulerødder i tern.
Bacon steges, æbler skæres i tynde både.
4 spidskålblade dampes 1 min. så de kan formes til pakker.
Porren skæres i strimler, som dampes.
2-3 skefulde linser, 1 skefuld bacon og 4 æblebåde lægges på et spidskålsblad. Pakken lukkes og bindes med porrestimler.
Kan opbevares i ovn ved 80 grader til servering.
Kan tallerkenserveres med en Kæbepakke og en Salatpakke.
Skriv et svar