Lam med oliven/tomatsauce
Lam med oliven/tomatsauce – en kraftig og nem ret, som er en god undskyldning for at åbne en barolo.
Lam med oliven/tomatsauce – en kraftig og nem ret, som er en god undskyldning for at åbne en barolo.
1/3 spidskål 1 dl mandler 1 ds kidney bønner Æbler Ingefær (en tommelfinger) Citronsaft Olivenolie Salt Peber Snit spidskål fint. Skær æblet i tern. Riv ingefær fint. Rør ingefær, citronsaft, salt og peber til dressing. Rist mandler. Bland alt sammen, …
2 kg nakkefillet 4 spsk. rub Gnid rubben på nakkefilleten og stil det på køl natten over – gerne i vakuumpose. Tænd ovnen på knap 100C og lad stege stå 10-12 timer – enten i vakuumposen, stegepose eller stegeso. …
½ lille hvidkålshoved 3-4 gulerødder 2 stængler blegselleri 100 g. mayonnaise 200 g. yoghurt naturel 1 spsk. dijon sennep Salt, peber, sukker Evt. lidt fløde el. mælk Der er jo ikke rigtig grund til at skrive brdr. Price opskrift på …
Et sted på internettet fandt jeg opskriften på en lækker rub til Pulled Pork, 1/2 dl paprika 1/4 dl salt, 1/4 dl sukker 2 spsk sennepskorn 1/4 dl chili 1/4 dl spidskommen 2 spsk. peber 4 fed hvidløg 2 spsk …
Afkalk Nespresso Pixie med citronsyre
1 dl vand 1 tsk salt 2 spsk lakridspulver 200 g mandler En dejlig lille snack – og en afskedsgave til gode kollega Ulla som gik på pension. Skyl støv af mandlerne (drop det hvis du har travlt). Kog vand, …
Mørbrad 2 svinemørbrader ca. 700 g 25 g smør 1½ tsk ostindisk karry 2 dl vand 1 tsk groft salt 1 tsk stødt koriander Sauce 1 tsk majsstivelse , fx Maizena 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% 2 tsk kinesisk sojasauce 2 spsk hakket syltet ingefær 2 tsk ingefærlage ½ dl friskpresset appelsinsaft 200 g friske bønnespirer 1 squash i tændstiktynde stave ca. 200 g Tilbehør: …
1 hokkaido (eller andet lille græskar) 100 g kartoffel i terninger 1 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket lidt olie til stegning 1 spsk. karry ½ tsk. cayennepeber 1 l grøntsagsbouillon, gerne Herbamare- ENDVIDERE: 2 æbler i både lidt smør …
Ingredienser 3-400 g Kenya haricot-verts,friske 1 fed hvidløg 3 spsk. olivenolie 1 tsk. balsamico 1-2 tsk. salt Peber 1 tsk. citronsaft 75 g græskarkerner eller pinjekerner eller mandler 75 g parmesan ost Basilikum, frisk Skyl og nip bønnerne. Kog dem …