Risotto med and og svampe…
Risotto med anderest – her efter jul!
Risotto med anderest – her efter jul!
Ingredienser (3-4 dl) 2 hårdkogte æg (9 min) 1 æble 1 spsk kapers 1 spsk finthakkede cornichoner eller asier 1 løg 2 spsk lyn-mayonaise (eller mayonaise) 2 spsk creme fraiche 1 tsk karry – evt lidt mere salt og peber Fremgangsmåde Hak …
1 GLAS 1 æg 2 dl olivenolie (eller din foretrukne mayo-olie) 1 tsk sennep 2-3 tsk hvidvinseddike lidt salt SÅDAN 1. Find din stavblender og tilhørende blenderglas frem. 2. Mål olien af. Slå ægget ud i stavblenderglasset og hæld resten …
Hjemmelavet mayonnaise på 1 minut! (idiotsikker opskrift!) Read more »
4 sildefilleter – eller 1 hornfiskefillet Rugmel 1 dl vineddike 1½ dl vand (eller 2 dl lagereddike/½ dl vand) 4 spsk. sukker 2 laurbæblade 8 peberkorn 1-2 løg Drys sild med salt og peber og vend dem i rugmel. Steg …
Som titlen siger kommer basisopskriften fra God mad let at lave – min madbibel de sidste 32 år. 100 g mel 2½ dl mælk 1½ dl grøntssagsvand/bouillon 40 g smør/margarine 5 æg 700 g fyld – blomkål, ærter, gulerødder, skinke …
Tryl en rest lam – eller andet kød – om til et lækkert pitafyld.
En lækker peanaut satay sauce til vietnamesiske rispandekager.
Lammekrone er en lækker lammevariant, som kan serveres rosa og er meget mør og lækker.
Hvis der er nok hedder det sovs – med mindre det er bearnaise, så er det stadig sauce.
Grexit spøger igen – så må vi vel bruge danske ramsløg i det gode gamle farsbrød – bortset fra fetaen, som ikke er nær så godt fra Arla.