Kyllingefad i ovn
2 løg i både 200 g rodfrugter i tern 2 dl ris 1 dl hvidvin 2½ dl vand 1 bouillonterning 2 hele kyllingelår Salt Peber Paprika Svits løgene til de er klare, tilsæt rodfrugter. Tilsæt vin og bouillon og kog …
2 løg i både 200 g rodfrugter i tern 2 dl ris 1 dl hvidvin 2½ dl vand 1 bouillonterning 2 hele kyllingelår Salt Peber Paprika Svits løgene til de er klare, tilsæt rodfrugter. Tilsæt vin og bouillon og kog …
At drikke vin af Riedel glas der matcher druerne var et positivt chok for os. I sær Riesling og Pinot Noir vinder ved det rigtige glas. Så derfor har jeg lavet en oversigt som matcher glas, distrikter og druer.
KUGLER 40 g flormelis ½ tsk kardemomme ½ tsk salt 125 g smør 2 æggeblommer 100 g pinjekerner 100 g mel GLASUR 40 g flormelis 1-2 spsk gransirup Vand Kom flormelis i en lille skål, og bland den med kardemomme …
100 g kyllingeinderfillet 2 skiver bacon, i skiver 2-4 champignon, i kvarte 1 tsk olivenolie 100 g grønne asparges 2 spsk afdryppet yoghurt 1 dl mayonnaise 1 knivspids karry, medium 1 tsk dijon sennep 1 håndfuld purløg, finthakket 1 tsk …
Til 4-6 personer: 1l yoghurt naturel 1/4 | piskefløde . 3 tsk vanillesukker Tilbehør: 2 dl ahornsirup eller flydende blomsterhonning 50-75 g valnøddekerner Frugtkød af 1 stor appelsin Pisk fløden stiv og rør den sammen med Yoghurt. Kom blandingen i …
Dej: 175 g smør eller margarine 150 g sukker 2 spsk vanillesukker 1 knsp salt 3 æggeblommer 250 g mel 2 1/2 tsk bagepulver , 5-6 spsk sødmælk Rabarbermarengs: 3 æggehvider 200 g Sukker 100 g grofthakkede valnøddekerner (eller grofthakkede, …
3 cl Cointreau 2 cl friskpresset limejuice 1 cl Shake-It Mixer Sugar Cane 4 cl tequila blanco 2 cl rødbedesaft 2 skiver frisk ingefær Isterninger Pynt: Fint salt, rødbede og lime Gnid kanten på et lowball glas med lime og …
Rødbede-Margarita med ingefær • Skal prøves en dag Read more »
Sakset fra https://copenhagenfood.dk/mad-med-gran/ GRANFROMAGE 6 blade husblas 1 dl vand 150 g sukker 400 g græsk yoghurt Saften fra en lime ½ dl lage fra sødtsyltede granskud 20 g sødtsyltede granskud 2 dl piskefløde KARAMELLISERET NØDDEBUND 50 g hasselnødder 50 …
Sakset fra http://mind4nature.dk/opskrifter-fra-spis-mad-med-gran-11-maj-2014-i-mindfulnesshaven/ Mælkebøttesaft (fra bogen Naturens spisekammer af Anette Eckmann) 100 mælkebøtte hoveder(Kun kronbladene/det gule) 1 ½ l vand Koges i 15 min og stødes derefter efter smag med citronsaft og sukker. Speltotto med graneddike(fra bogen Mad med gran …
300 g torsk 2 tsk salt 1 tsk sukker 2 spsk pulveriseret tang 3 æggeblommer ½ dl olivenolie 2 dl hvidvin 1 løg 2 fed hvidløg 1 par skefulde hel tang 2 tsk saltsyltet citron (tak Mark) Appelsin skal 1 …