Rosmarin salt
Lækkert kryddersalt til kylling, koteletter og andet. Skyl rosmarinen og dup den tør. Blend salt og nåle sammen og tør i dehydrator ved 35°C i 4 timer; til det er nogenlunde tørt. Opbevares tørt.
Lækkert kryddersalt til kylling, koteletter og andet. Skyl rosmarinen og dup den tør. Blend salt og nåle sammen og tør i dehydrator ved 35°C i 4 timer; til det er nogenlunde tørt. Opbevares tørt.
Skyl rosmarinen. Kog sukker og vand til en sirup. Tilsæt rosmarin. Kog det op 2 min. Lad trække 30 min. Smag til med citronsyre. Gemmes på køl – bruges i drinks eller som frisk saft.
Source: Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust Recipe on Food52 For the custard Directions
Skyl dine citroner og tør dem af – læg én citron til side. Skær et kryds i de resterende citroner på langs og skær næsten i bund. Du kan også skære dem helt fra hinanden – men jeg tror det …
Ingredienser 2 dl eddike 1 dl sukker Den ønskede mængde umodne pollen knopper Gnub knopperne forsigtigt fra klasen med tommelfingeren. De skal være tæt på at støve – men kun tæt. Kog eddike og sukker op i en gryde. Lad …
Startkultur: Vask (hvis der er jord på så vær grundig og skær evt. jorden fra hvis der er meget jord- ellers er skylning i koldt vand nok) og riv et tommelfinger-led ingefær hver dag og tilsæt i et patentglas uden …
En favorit fra Japan – serveret som soft-ice på hvert gadehjørne – og med bladguld for 10 kr ekstra på hvert andet.Pisk æggeblommer og sukker grundigt sammen.Pisk matcha i mælken og kog det op.Hæld mælkematcha over æggemassen og pisk sammen.Hæld …
1 rødløg 1 dl æblecidereddike 2 spsk vand 2 spsk sukker 10 peberkorn Evt krydderier efter smag – laurbær, ingefær. hvidløg, ramsløg Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet syltetøjsglas. Kog eddike, vand og sukker …
Ser lækker ud – men har ikke prøvet præcis denne opskrift! Ingredients 1 tablespoon olive oil 1 onion chopped 3 large cloves garlic minced 1 jalapeño diced and seeded 1 teaspoon ground cumin 1 teaspoon chili powder 14 ½ ounces …
1 kg sveskeblommer 600 g sukker 2 dl vand 0.5 dl rødvin 0.5 dl eddike 2 stjerneanis Skyl blommer, flæk dem og tag stenen ud. Kog lage op, køl den let af og hæld den over blommerne. Næste dag – …