Ingefærpickles
et halvt rødkålshovedet halvt lille hvidkålshoved 3 store rødbeder en tyk skive selleri tre store gulerødder 2 store løg 2 hele hvidløg Lage:900 g sukker 8 dl cidereddike 1 dl salt 1 spsk. peber frisk ingefær, som en barnehånd 10 …
et halvt rødkålshovedet halvt lille hvidkålshoved 3 store rødbeder en tyk skive selleri tre store gulerødder 2 store løg 2 hele hvidløg Lage:900 g sukker 8 dl cidereddike 1 dl salt 1 spsk. peber frisk ingefær, som en barnehånd 10 …
1 broccolli 1 rødløg 1 håndfuld rosiner eller tørrede tranebær 1 pakke stegt bacon (skåret i tern) 2 spsk. pinjekerner eller solsikkefrø Dressing af 2 spsk. gorgonzola 1 dl tykmælk 1/2 spsk. sukker 1/2 tsk. salt peber Fremgangsmåde: 1: Steg …
Saml en grydefyld rørhatte i skoven og rens dem, og hak dem fint. Dæk dem med rødvin, tilsæt 3 fed hakkede hvidløg og kog løs til det hele tykner. Tilsæt yderligere et fed hvidløg og kog det 1 minut. Smag …
1 løg 1 spsk. Olie 1 tommelfinger ingefær 1 fed hvidløg 1 nip karry 1 spsk. æbleeddike (evt. hvidvinseddike) 1 ds hk. Flåede tomater 100 g honning Salt og peber Evt. tabasco Løg snittes og svitses med karry i olien. …
1/2 l godt sammenpresset rosenblade 1/2 l vand 1 tsk vinsyre 2 spsk geleringsmiddel 1/2 kg sukker Vand og vinsyre bringes i kog, rosenbladene kommes i og koges under låg ca. 5 minutter. Rosenbladene sies fra, og saften får et …
Til 4 personer. Tilberedningstid: 60 min., heraf arbejdstid: 30 min. Ingredienser Boullion: 1/2 l vand 1 tsk køkkensalt 1 stk løg 1 stk gulerod 1 stk citron 400 g grønne asparges Fremgangsmåde Bouillon: Tilbered en bouillon af vand, salt, løg, …
Dej: 25 g gær 2 dl lunkent vand 2 spsk olie 1 æg 1 tsk salt 400 g mel Kog 0.6 dl vand i mikro-ovn og bland med 1.4 dl hanevand. Opløs gæren, og ælt resten sammen. Hæver 3/4 time …
Det er snyd men ganske godt til en hurtig steak middag med pasta og grøn salat: 1 fed hvidløg 3 cl cognac 1/4 l mornay-sovs fra Arla (5% er udemærket) 100 g gorgonzola Tabasco Svits hvidløget, tilsæt cognac lad den …
3-3.5 kg berberiand. Fyld: 5 Æbler (pigeon), 12 svesker, 1 løg. eller 300 g Kastanjer og 300 g abrikoser. eller andet godt… 1 l vand (eller rødvin elller hvad det kunne være) Anden krydres indvendig/udvendigt med salt og peber. Fyldes …
En sydafrikansk nationalspise: Krydret hakket oksekød med sødme fra rosiner og chutney. Bobotien bages traditionelt med et låg af æg og mælk, men vores bobotie er bagt i fillodej, som bliver herligt sprød, penslet med lidt smør. Server med salat …