Nytårsmenu 2017-2018
Første akt var lækre snacks fra Mette og Emil – stegte kæmperejer, parmesan-chips (mums), kylling på pind, pølse-bacon, avocado dip og aïoli.
Anden akt var Mikaels lækre råmarinerede torsk med mango og avocado.
Charlotte havde sat sig for at vi skulle lave grønkål nytårsaften – og det skulle ikke gøres halvt, så tredje akt bestod af 2 scener.
Første scene var 3 friske hapsere – en flydende grønkålsjuice, en sprød grønkålschip og en lun grønkålspaté.
Anden scene var sous vide oksespidsbryst (52 timer, 58 C) serveret med søde kartofler og grønkålsdip – med peanut-dip til de som blev trætte af grønkålen.
Fjerde akt var en ualmindelig god regnbue-is-lagkage fra Jesper og Anne – med hjemmelavede marengs.
Femte akt – lidt over tolv – var et meget velsmagende skævt kransekagetårn fra Pisa.
Sjette akt fortaber sig i mørke og stormfulde tåger – og syvende akt 1/1-18 passer meget godt til gråvejret….
Skriv et svar