Grønkålssalat med mango

  • 250 gram grønkål
  • 50 gram saltmandler
  • 1 stk. moden mango
  • 1 stk. rød chili
  • 1 spsk. honning
  • 1/2 spsk. grov, mild sennep
  • 2 spsk. citronsaft
  • Mangorester
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie

Grønkålen rengøres grundigt i flere hold koldt vand. Stilken fjernes, og grønkålenhakkes fint. Brug eventuelt foodprocessor. Mangoen skrælles og skæres i fine tern. De små og skæve tern sorteres fra og bruges til dressingen. Alle ingredienserne til dressingen blendes sammen. Dressingen vendes forsigtigt i grønkål sammen med mangotern

Kilde: Grønkålssalat med mango og saltmandler | mja.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*