Fløjlsblød yoghurt-mousse

Til 4-6 personer:

  • 1l yoghurt naturel
  • 1/4 | piskefløde .
  • 3 tsk vanillesukker
  • Tilbehør: 2 dl ahornsirup eller flydende blomsterhonning
  • 50-75 g valnøddekerner
  • Frugtkød af 1 stor appelsin

Pisk fløden stiv og rør den sammen med Yoghurt. Kom blandingen i en si foret med en tynd, skoldet serviet, og sæt sien over en skål.

Lad det hele stå i køleskabet i 12-24 timer, så al valle kan dryppe af. Fordel den tyknede blanding på tallerkener, læg et par appelsinbåde omkring, drys med hakkede nøddekerner og dryp (ikke for lidt) ahornsirup eller honning over desserten.

Stammer fra Bo Bedres Søde Sager af Christina Alstrup, som Charlotte har brugt flittigt de sidste 30 år, og som jeg har scannet til gavn for eftertiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*