Fars grexitbrød
Antal portioner 4
- 800 g hakket lammekød
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 300 g kogte ris af ca. 1 dl rå ris
Fyld
- 10-20 blade ramsløg
- 150-200 g rigtig feta
Tsaziki
- 4 dl sødmælksyoghurt naturel
- 10-20 blade ramsløg
- 1⁄2 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Tilbehør:
- 3 dl ris
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
Fyld: Snit ramsløg og bland med den smuldrede feta. Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag retten midt i ovnen.Agurkesalat med yoghurt. Smag yoghurten til med hakket ramsløg, salt og peber. Stil salaten koldt indtil serveringen.
Bagetidv: Ca. 1 time ved 200°.
inspireret af Græsk farsbrød og agurkesalat – Opskrifter – Arla.
Skriv et svar