Hønsesalat med asparges
- 100 g kyllingeinderfillet
- 2 skiver bacon, i skiver
- 2-4 champignon, i kvarte
- 1 tsk olivenolie
- 100 g grønne asparges
- 2 spsk afdryppet yoghurt
- 1 dl mayonnaise
- 1 knivspids karry, medium
- 1 tsk dijon sennep
- 1 håndfuld purløg, finthakket
- 1 tsk smør, og olie til stegning
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Kom hønsebryst i en gryde med grøntsagsboullion. Kog op, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, til kødet er mørt. Skær hønsekødet i tern og lad det køl lidt af.
Steg bacon på en pande i lidt smør, til det er sprødt. Skær bacon i tern og læg til side på en tallerken.
Varm panden med baconfedt godt op og rist champignonerne på panden ved høj varme. Kom champignon i en sigte sammen med hvide asparges og lad dem dryppe af.
Rør dressingen sammen af mayonnaise, yoghurt, karry og dijonsennep, salt og peber. Smag til og vend kød i tern og asparges i dressingen. Server pyntet med champignon og bacon.
Tak for inspiration til Valdemarsro.