Bagte søde kartofler med grønkålsdip

  • 4 små søde kartofler
  • 15 g smør
  • 75 g finthakket grønkål
  • 100 g danablue eller intenso gorgonzola
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Bag de søde kartofler 45-60 min. ved 200 C.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg grønkålen ved kraftig varme i ca. 4 min. – rør af og til. Lad kålen køle af. Rør osten blød sammen med hvidløg og lidt af cremefraichen – rør resten af cremefraichen i sammen med grønkål, salt og peber. Smag til. Og server de to dip til de søde bagte kartofler.

Kilde: Bagte søde kartofler med to slags dip – Opskrifter – Arla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*