Salat af friske haricot verts bønner

Ingredienser

  • 3-400 g Kenya haricot-verts,friske
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. balsamico
  • 1-2 tsk. salt
  • Peber
  • 1 tsk. citronsaft
  • 75 g græskarkerner eller pinjekerner eller mandler
  • 75 g parmesan ost
  • Basilikum, frisk

Skyl og nip bønnerne. Kog dem uden låg – for farvens skyld – i rigelig letsaltet vand 2-3 minutter, så de stadig er sprøde. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.Pil og knus hvidløgene ned i et salatfad.Pisk olivenolie med balsamico, salt, peber og citron.Rist græskarkernerne på en pande. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.Bland kernerne i dressingen, mens de er varme.Bland bønner og dressing, og drys med høvlet parmesan og basilikum.Serveres med pasta eller godt brød.

sakset fra  Salat af friske haricot verts bønner | GO.

1 Comment on “Salat af friske haricot verts bønner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*