Salat af friske haricot verts bønner
Ingredienser
- 3-400 g Kenya haricot-verts,friske
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. balsamico
- 1-2 tsk. salt
- Peber
- 1 tsk. citronsaft
- 75 g græskarkerner eller pinjekerner eller mandler
- 75 g parmesan ost
- Basilikum, frisk
Skyl og nip bønnerne. Kog dem uden låg – for farvens skyld – i rigelig letsaltet vand 2-3 minutter, så de stadig er sprøde. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.Pil og knus hvidløgene ned i et salatfad.Pisk olivenolie med balsamico, salt, peber og citron.Rist græskarkernerne på en pande. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.Bland kernerne i dressingen, mens de er varme.Bland bønner og dressing, og drys med høvlet parmesan og basilikum.Serveres med pasta eller godt brød.
sakset fra Salat af friske haricot verts bønner | GO.
Tak for opskriften. Jeg smagte den jo i går til Valdemars fødselsdag. Den er bare superlækker. 🙂