Home
|
Table of Contents
|
Overview Map
|
Icon Legend
Kogebog
Your contact information
info@company.com
Home
1. Morgenmad
Knasemysli
2. Forretter
Æble-rejesalat
Laks i fruer
3. Hovedretter
Traditionel julegås
Pizza
Boeuf en Daube
Andebryst i ovn
Spinat-ostegratin
Bobotie
Langtidsstegt and
Gorgonzola sovs
Pirog
Asparges-risotto med citron
4. Tilbehør
Rosengele
Barbeque sauce
Syltede svampe
Broccoli salat
Ingefærpickles
Aubergine kaviar
5. Desserter
Lily's æbleskiver
Græskar muffins
Italiensk mælkeis
Kaffe-nougatin
6. Syltetøj saft osv.
Krydret hyldeblomstsalt
Mælkebøttesaft
7. Frokost
Pan Bagna sandwich
Pirog
25 g gær
2 dl lunkent vand
2 spsk olie
1 æg
1 tsk salt
400 g mel
Kog 0.6 dl vand i mikro-ovn og bland med 1.4 dl hanevand. Opløs gæren, og ælt resten sammen.
Hæver 3/4 time og rulles ud og lægges i tærtefad.
Forbages 15 min - evt med reven ost på dejen.
Fyld:
Top
Powered By Mindjet MindManager
Last updated:
10-03-2008